мнения Lavazza Orzo

Капсула Оригинални Drinks Lavazza Espresso Point

Orzo

описание

Деликатен и ароматни естествено усещане

мнения

звезда

1
0
3
0
1

Виж всички Отзиви

Per essere lavazza......
28/02/2016 13:53
Ho provato l'orzo bonini e devo dire che è molto buono e cremoso
ho comprato l'originale e sono rimasto deluso , niente schiuma e sapore scialbo


Преведи на Италиански
Опитах "Bonini ечемик и трябва да кажа, че е много добър и крем Купих \" на \ оригинален и е разочарован, не пяна и вкус скучно

veramente buono
29/10/2014 07:32
Non ci credevo, ottima alternativa a chi non può bere un caffè

Преведи на Италиански
Аз не вярвам, отлична алтернатива за тези, които не могат да пият кафе

B.I.
07/06/2013 18:03
Ottimo caffè, forse non è buono il rapporto qualità prezzo...

Преведи на Италиански
Ottimo Caffè, forse без è Буоно ще rapporto qualità Prezzo ...

Ottimo
02/03/2013 00:49
Ottimo come alternativa al classico caffè.

Преведи на Италиански
Голям като алтернатива на класическата кафе.

ottimo
22/02/2013 20:27
Ottimo per chi non può bere un caffè

Преведи на Италиански
чудесно за тези, които не могат да пият кафе