мнения Caffè Bonini Decaffeinato

Съвместими Кафе Pods ESE 44mm

Decaffeinato
интензивност :
размер : 40ml

описание

За тези, които искат да се насладят на смес от кафе с перфектен баланс между вкус и лекота

мнения

звезда

29
17
2
1
0

Виж всички Отзиви

Ottimo
11/05/2020 12:04
Molto buono

Преведи на Италиански
Molto buono

Sadly...
04/10/2019 07:26
I have purchased 16 boxes of 50 decaffeinate coffee. the shipment is littered with about 1/3rd inferior coffee pods. some just have a slight taste of coffee whilst others are very potent. i was going to setup a regular shipment for a coffee shop that i am about to open. under these circumstances i am unable to purchase any more. a real pity.

Преведи на Италиански
I have purchased 16 Boxes of 50 Decaffeinate coffee. The shipment is littered with about 1/3rd inferior coffee pods. Some just have a slight taste of Coffee whilst others are very potent. I was going to setup a regular shipment for a coffee shop that I am about to open. Under these circumstances I am unable to purchase any more. A real pity.

Ottimo
27/08/2019 19:13
Assaggiato a casa di un amica ottimo

Преведи на Италиански
Assaggiato a casa di un amica ottimo

Come il bar
17/05/2018 17:45
Da provare come il bar

Преведи на Италиански
Da provare come il bar

ins
31/01/2018 16:15
Le vostre 100 cialde deca sono finite nella spazzatura: solo acqua colorata. ho buttato quasi 17,00 euro.

Преведи на Италиански
le vostre 100 cialde deca sono finite nella spazzatura: solo acqua colorata. Ho buttato quasi 17,00 euro.

Eccellente miscela!
23/02/2016 12:12
Sono sempre stato restio a prende il caffè decaffeinato, poichè solitamente ha una consistenza acquosa ed un gusto orribile;
dopo aver provato questo posso assicurarvi che ho cambiato idea, l'odore la consistenza e la cremosità mi hanno lasciato stupito, finalmente posso bere un buon decaffeinato senza avere problemi legati alla caffeina.


Преведи на Италиански
Винаги съм бил склонен да вземе безкофеиново кафе, тъй като тя обикновено е с водниста консистенция и ужасен вкус; след като се опитва това мога да ви уверя, че аз промених мнението си, л \ "миризма текстура и мекота са напуснали ме изуми, най-накрая може да се пие безкофеиново без проблеми, свързани с кофеин.

deca
28/12/2015 11:08
Buono leggero delica come solo un decaffeinato puo essere

Преведи на Италиански
добра светлина Delica само като безкофеиново кафе може да бъде

caffe ottimo
16/06/2015 23:09
Da quando ho provato questo gusto ne bevo 3 al giorno. lo consiglio

Преведи на Италиански
Тъй като аз се опитах този аромат пия 3 на ден. Препоръчвам го

Buon decaffeinato con spedizione lampo!!!
12/03/2015 15:51
Buon decaffeinato con gusto deciso

Преведи на Италиански
Добър безкофеиново с аромат

Decaffeinato
07/01/2015 16:16
Ho preso il decaffeinato da gustare la sera,devo dire che differenze con il caffè normale non c'è ne sono ed è buono e cremoso come un espresso.

Преведи на Италиански
Взех безкофеиново да се насладите на вечер, аз трябва да кажа, че разликите с редовен кафето не е \ "и са и колко е добър и кремообразно еспресо.

spedizione veloce come sempre
18/11/2014 11:04
Caffe' abbastanza cremoso, ottimo

Преведи на Италиански
Кремообразна Кафе \ "достатъчно, голям

Decaffeinato ottimo
14/11/2014 18:20
Ho sempre comprato uno di marca e garantisco che questo lo supera e di molto

Преведи на Италиански
Винаги съм си купите една марка и аз гарантирам, че това надминава и много

OTTIMO
11/11/2014 15:41
Spedizione velocissima...e caffe aromatizzati ottimi !!! li consiglio...

Преведи на Италиански
... Бърза доставка и страхотно кафе ароматизирани !!! Бих ги препоръчвам ...

Ottimo
19/10/2014 18:58
Ho effettuato il primo ordine. il caffè è ottimo, la spedizione efficiente. spero solo riescano ad applicare delle ottime strategie di fidelizzazione dei clienti. se così fosse sarebbe un servizio eccellente

Преведи на Италиански
Сложих първия ред. Кафето е страхотно, ефикасен морски транспорт. Надявам се да успеем да прилага някои добри стратегии за задържане на клиентите. Ако е така то би отлично обслужване

decaffe' fantastico
18/10/2014 06:42
Non pensavo fosse cosi' particolare questo decaffeinato asciutto e senza i retrogusti strani tipici delle marche piu' note.da comprare assolutamente.

Преведи на Италиански
Аз не мисля, че е толкова \ "декофеинизирано този конкретен суха и без странен послевкус характерен за повечето марки \ 'note.Da закупуване абсолютно.

decaffeinato
05/08/2014 18:35
Ottimo prodotto, buon rapporto qualità prezzo.

Преведи на Италиански
Страхотен продукт, добра стойност за парите.

Decaffeinato per ese 44mm.
26/07/2014 19:03
Ho voluto provare questo caffè più che altro perchè mia moglie usa solo decaffeinato. al primo assaggio a me è sembrato scialbo, senza corpo e poco gusto. a mia moglie è sufficientemente piacuto,considerando che lei è la consumatrice và bene cosi.

Преведи на Италиански
Исках да опитам това кафе повече от всичко друго, защото жена ми използва само безкофеиново кафе. На пръв поглед ми се стори скучен, без тяло и малко вкус. Жена ми е достатъчно оценено по-малко, като се има предвид, че тя е потребителят отива толкова добре.

ottimo prodotto
24/07/2014 15:59
Ottimo prodotto

Преведи на Италиански
отличен продукт

ottimo
21/07/2014 10:20
Davvero non si sente la differenza con il caffé normale buonissimo!

Преведи на Италиански
Аз наистина не се чувствам разликата с нормалната кафе вкусен!

Ottimo
12/07/2014 12:14
Avevo già provato questi caffè e riconfermo la mia scelta, mai ricevuto un pacco in 24 ore dall'ordine!!ottimo caffè.

Преведи на Италиански
Вече бях опитал тези кафе и потвърдя моя избор, никога не получи пакет в рамките на 24 часа "заповедта за \! Great кафе.

decaffeinato
12/05/2014 15:06
Veramente ottimo non sembra nemmeno decaffeinato

Преведи на Италиански
дори не изглежда наистина добре безкофеиново

Ottimo deca!
30/04/2014 02:49
Ottimo caffè dal gusto delicato!

Преведи на Италиански
Great кафе с деликатен вкус!

Buono
26/04/2014 08:19
Direi davvero un buon decaffeinato molto cremoso all'altezza dei più famosi hag

Преведи на Италиански
Direi davvero ООН Buon Decaffeinato Molto cremoso всички \ 'altezza деи Più famosi HAG

SUPER DECA
08/04/2014 14:00
Ottimo deca,,,,,
mi piace parecchio!!!!


Преведи на Италиански
ОТЛИЧНА DECA,,,,, LIKE ALOT!

Ottimo
17/03/2014 15:13
Ottimo decaffeinato, lo bevo volentieri.

Преведи на Италиански
Great безкофеиново кафе, пия го с желание.

DECAFFEINATO????
19/02/2014 14:52
.... se non lo avessi fatto personalmente, non ci avrei creduto... veramente buono, come quello normale.

Преведи на Италиански
Ако не .... аз го лично, не бих повярвал ... Наистина добро, като нормално.

DECAFFEINATO OTTIMO
18/01/2014 08:14
Molto più bono del più noto e decantato decaffeinato in commercio!

Преведи на Италиански
Голяма част от най-известните и похвали боно безкофеиново в бизнеса!

Ottimo rapporto qualità/prezzo
01/12/2013 02:55
Ottime cialde, sapore identico alle normali.

Преведи на Италиански
Големите вафли, аромат идентичен към нормалното.

un caffè, tutte le volte che vuoi
22/11/2013 20:47
Per fortuna che è decaffeinato, così non bisogna mai rinunciare al suo gusto

Преведи на Италиански
За щастие, че е безкофеиново, така че никога не трябва да се откажат от своя вкус

buonissimo
10/11/2013 15:09
Da provare ottimo cremoso e gustoso

Преведи на Италиански
да се опита много кремообразна и вкусно

Decaffeinato
03/10/2013 18:55
Decaffeinato eccellente. gustoso e cremoso. consigliatissimo.

Преведи на Италиански
Безкофеиново отлично. Вкусно и крем. Силно се препоръчва.

buon caffè
23/08/2013 08:08
Decaffeinato che non fa rimpiangere il "normale"

Преведи на Италиански
Безкофеиново не съжалява, че "нормално"

ottimo
07/07/2013 02:08
Ottimo decaffeinato niente da invidiare ad caffè classico con caffeina.

Преведи на Италиански
отлично декофеинизирано какво да завиждам класически кафе с кофеин.

ottimo
16/06/2013 14:37
Ottimo decaffeinato,lo consiglio

Преведи на Италиански
отлично безкофеиново, препоръчваме

un buon caffè deca.
07/04/2013 18:01
Ottimo deca e consegna rapidissima!

Преведи на Италиански
отлично дека и бърза доставка!

Mix Caffè
07/04/2013 17:53
Per provare anche altri gusti, ho acquistato 4 tipi di caffè.
spedizione veloce (un giorno e mezzo dopo l'ordine).
soddisfatto, direi!


Преведи на Италиански
За да опитате различни вкусове, аз купих 4 вида кафе. Бърза Доставка (един ден и половина след поръчката). Доволен, бих казал!

Buono
22/03/2013 08:21
Ottimo caffè, nulla da invidiare a quelli con caffeina

Преведи на Италиански
Great кафе, какво да завиждам на тези, с кофеин

buono
18/03/2013 17:47
Un buon deca e spedizione velocissima bravi

Преведи на Италиански
Deca добра и бърза доставка добър

decaffeinato
09/03/2013 11:11
Un buon decaffeinato,aroma strepitoso ideale in tutti i momenti della giornata

Преведи на Италиански
добра безкофеиново, невероятно идеален аромат по всяко време на деня

un caffè soddisfacente
08/03/2013 12:03
Spedizione velocissima, un caffè per tutte le ore

Преведи на Италиански
Бърза Доставка, кафе за всички часове

buono
11/02/2013 11:08
Spedizione rapida...consigliato

Преведи на Италиански
бърз превоз ... препоръчва

Buono
05/02/2013 17:39
Un decaffeinato veramente buono.

Преведи на Италиански
Един наистина добър безкофеиново кафе.

Ottimo
29/01/2013 20:45
Caffè ottimo, provato in cialde da una amica. io uso le capsule, buonissime

Преведи на Италиански
Great кафе, опита шушулки на приятел. I използват капсули, много добър

Caffè decaffeinato
30/11/2012 09:31
Caffè decaffeinato ottimo prodotto e dal sapore delicato, crea un monte di schiuma come al bar se non più. consigliatissimo.

Преведи на Италиански
Кафе без кофеин страхотен продукт и деликатен аромат, създаване на планината на пяна като бар, ако не и повече. Силно се препоръчва.

Ottimo
16/11/2012 21:40
Prodotto ottimo, pratico ed al giusto prezzo. lo consiglio...!!!

Преведи на Италиански
Отличен продукт, практични и на правилната цена. Препоръчвам го ...!

buonoooooooo
16/11/2012 16:30
Spedizione velocissima...e un caffè fantastico!

Преведи на Италиански
бърз превоз ... и кафе!

Buono
16/11/2012 16:23
Uo non sono da deca ma questo è buono.

Преведи на Италиански
мъжете не са за Deca, но това е добре.

DECAFFEINATO
14/11/2012 14:01
Che profumoooooo wow.

Преведи на Италиански
WOW ЧЕ PROFUMOOOOOO.

Il decaffeinato
17/07/2012 14:40
Non è scontato che il caffé decaffeinato sia buono come quello normale. eppure questo caffé è riuscito nell'impresa. ottimo! difficilmente distinguibile da un buon espresso con caffeina.

Преведи на Италиански
Това не е очевидно, че безкофеиновото кафе е толкова добър, колкото една нормална. И все пак това кафе е успял. Great! Трудно се различават от добра еспресо с кофеин.