мнения Caffè Bonini Corposo

Съвместими Кафе Pods ESE 44mm

Corposo
интензивност :
размер : 40ml

описание

Кафе вкус всеобхватен и устойчиви. Своя аромат реши е идеалното съчетание между крем "ненаситен" и аромат на еспресо от наситен вкус.

мнения

звезда

47
55
18
2
1

Виж всички Отзиви

Squisito
27/08/2019 19:13
Da provare

Преведи на Италиански
Da provare

ottimo
03/02/2019 17:10
Che dire è un ottimo caffè anche questo,

Преведи на Италиански
che dire è un ottimo caffè anche questo,

Una certezza!!!
30/12/2018 17:00
Come sampre una certezza, caffè davvero corposo e dal gusto intenso. il giusto compromesso! spedizione in 2 gg

Преведи на Италиански
Come sampre una certezza, caffè davvero corposo e dal gusto intenso. Il giusto compromesso! Spedizione in 2 gg

Corposo
11/10/2018 20:23
Ottimo caffè,lascia un retrogusto aromatico e deciso

Преведи на Италиански
Ottimo caffè,lascia un retrogusto aromatico e deciso

Gustoso!!!!
01/08/2018 16:58
Caffè arrivato in brevissimo tempo. È una miscela molto cremosa e dal gusto non tanto forte, almeno per me. davvero buono

Преведи на Италиански
Caffè arrivato in brevissimo tempo. È una miscela molto cremosa e dal gusto non tanto forte, almeno per me. Davvero buono

Ottima scelta
31/05/2018 19:14
Il miglior caffè provato fino ad ora!

Преведи на Италиански
Il miglior caffè provato fino ad ora!

Buon caffè!
02/08/2015 14:27
Servizio eccellente,caffè dal gusto "corposo"!

Преведи на Италиански
Отлично обслужване, аромат на кафе \ "гъста \"!

Corposo
07/06/2015 11:15
Buonissimo caffè!

Преведи на Италиански
Delicious кафе!

buon caffe
29/05/2015 11:24
Io mi sono trovato veramente bene.. buonissimo caffe cremoso

Преведи на Италиански
Аз наистина го радва .. вкусна кремообразна кафе

Gusto corposo
25/05/2015 16:50
Il servizio offerto è impeccabile. il gusto di questo caffè è eccezionale, insieme al gusto intenso è il mio preferito

Преведи на Италиански
Услугата е безупречно. Вкусът на това кафе е страхотно, заедно с наситен аромат е любимият ми

aroma corposo
05/05/2015 18:50
Ho provato gusto intenso, forte e corposo, decisamente il migliore è il corposo, anche se gli altri sono molto buoni. servizio spedizione sempre perfetto

Преведи на Италиански
Чувствах интензивен вкус, силен и плътен, плътен определено е най-доброто, дори ако други са много добри. Доставка на услуги винаги перфектна

ottimo
21/01/2015 13:09
Ottimo caffè profumato bevanda molto piacevole

Преведи на Италиански
отлично ароматно кафе напитка много приятен

corposo
05/11/2014 12:19
Molto buono, ottimo rapporto qualità/prezzo, ma preferisco il ristretto. ho acquistato il kit di assaggio.ottima anche la consegna, molto veloce. credo che continuerò ad acquistare magari provando anche gli altri gusti. consiglio vivamente!!!

Преведи на Италиански
много добро, много добро съотношение качество / цена, но аз предпочитам малките. Купих комплекта също assaggio.ottima доставка, много бързо. Мисля, че ще продължат да купуват дори се опитват другите аромати. Аз силно препоръчвам !!!

corposo
27/10/2014 11:44
Come dice il nome veramente corposo! ottimo caffè

Преведи на Италиански
Както името наистина здрав! Great кафе

Ottimo caffè, consegna rapidissima
27/10/2014 09:55
Caffè buono, non troppo forte, consegna rapidissima come sempre. consigliato!

Преведи на Италиански
Добро кафе, не е твърде силен, много бърза доставка, както винаги. Препоръчва се!

Buon Caffè
18/10/2014 09:11
Il caffè corposo è un buon caffè, resta effettivamente più corposo rispetto agli altri. consigliato

Преведи на Италиански
На плътен кафето е добро кафе, е действително по-дебел от друга. Консултиране

Ottimo
13/10/2014 21:16
Ottimo veramente corposo. consegna rapida. consigliato.

Преведи на Италиански
Много истински плътен. Бърза доставка. Препоръчително.

buono
11/10/2014 19:30
Buon caffe!

Преведи на Италиански
Добър кафе!

Corposo!
09/10/2014 11:57
Buon prodotto dal gusto persistente! consigliato!

Преведи на Италиански
Добър продукт от спиращ вкус! Препоръчва се!

per svegliarsi!
08/10/2014 20:19
Quando si dice caffè forte..aroma molto intenso, da la carica!

Преведи на Италиански
когато ти казват кафе forte..aroma много интензивен, от офиса!

ottimo
01/10/2014 20:40
Buonissimo il caffè. pronta e veloce la consegna.
consigliatissimo!!!


Преведи на Италиански
Yummy кафе. Prompt и бърза доставка. Силно се препоръчва !!!

Buonissimo!
29/09/2014 19:09
Ottimo il gusto e il profumo,sufficiente la cremosità. velocissima la spedizione. lo consiglio a tutti :)

Преведи на Италиански
Great вкус и миризма, достатъчно мекота. Много бърза доставка. Аз го препоръчвам на всички :)

ottimo
17/09/2014 16:47
Ottimo caffè ... cremoso e gusto deciso come piace a me che bevo il caffè senza zucchero

Преведи на Италиански
Great кафе ... и крем вкус, както обичам да пия кафе без захар

Buonissimo
13/09/2014 16:48
Il miglior caffè che io abbia mai bevuto.....

Преведи на Италиански
Най-доброто кафе, което някога съм пиян .....

caffè corposo
01/09/2014 20:19
Gusto corposo

Преведи на Италиански
плътен вкус

corposo
01/09/2014 12:07
Piu leggero rispetto ad altri. caffè giusto per chi ama le vie di mezzo

Преведи на Италиански
Запалка от други. Право кафе за тези, които обичат Близкия земята

Corposo cialde
30/08/2014 10:35
E' implicito nell'aggettivo "corposo" molto azzeccato, lo uso a colazione nel latte che non viene coperto dal gusto del latte. si apprezza quindi anche il caffè.

Преведи на Италиански
Тя \ ", заложен в \" прилагателно \ "Full-плътен \" много ап, аз го използвате за закуска в млякото, което не е обхванато от вкуса на млякото. Ние ценим така че дори и кафе.

buon caffe' per ogni occasione
04/08/2014 20:56
Buon profumo e buona consistenza. crema accettabile (ma dipende molto dalla macchina). un solo neo: l'apertura delle buste non è sempre agevole

Преведи на Италиански
Добър вкус и добра консистенция. Cream приемлива (но това зависи много от колата). Един недостатък: л \ "отваряне на пликовете не винаги е лесно

Buono
22/07/2014 11:24
Buon caffè, non troppa crema, ma ottimo il gusto

Преведи на Италиански
Добро кафе, не е твърде много сметана, но страхотен вкус

buono
21/07/2014 10:16
Buon caffé

Преведи на Италиански
добро кафе

molto buono
14/07/2014 08:00
Molto cremoso e denso, sapore veramente gradevole.

Преведи на Италиански
Много кремообразна и гъста, вкус наистина хубаво.

Ottime
12/07/2014 13:54
Prezzo eccellente, gusto delicato e intenso.

Преведи на Италиански
Отлична цена, деликатен и интензивен.

non credevo
05/07/2014 12:45
Consumatore di intenso ma anke queso e' assolutamente ottmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Преведи на Италиански
Consumer INTENSE но Анке и Queso \ "абсолютно OTTMO!!!

caffè discreto
24/06/2014 08:13
Non il migliore tra quelli provati, ma tutto sommato è buono.

Преведи на Италиански
Не е най-добрият сред тези, които изпитват, но в края на краищата е добро.

caffè corposo
14/06/2014 18:58
Caffè discreto............servizio spedizione veloce

Преведи на Италиански
............ Кафе дискретно обслужване бърза доставка

Buonissimo
14/06/2014 07:40
Ottimo prodotto...lo consiglio...!!!

Преведи на Италиански
Страхотен продукт ... Аз го препоръчвам ...!

Ottimo caffè
31/05/2014 11:17
Buon prodotto dal gusto piacevole; velocissima la consegna!

Преведи на Италиански
Добър продукт приятен вкус; бърза доставка!

OTTIMO PRODOTTO
22/05/2014 18:26
Anche se ho avuto un problema con la macchina del caffè, quando me ne preparavo uno era sempre "buono e corposo" con una buona crema ed un ottimo retrogusto.

Преведи на Италиански
Въпреки, че имах проблем с кафе машината, когато се подготвях един е винаги \ "Good-плътен \" с добър сметана и добър послевкус.

Leggero
12/05/2014 14:13
Provato ma preferisco il classico

Преведи на Италиански
Опитах, но аз предпочитам класиката

Effettivamente corposo
12/05/2014 10:14
Consistente e buono.

Преведи на Италиански
Последователна и добра.

ottimo
10/05/2014 10:45
Caffè veramente buono, ottimo sapore. lo riprenderò al 100%

Преведи на Италиански
Наистина добро кафе, страхотно аромат. Това ще отнеме до 100%

ottimo
10/05/2014 09:53
Buon sapore un ottimo prodotto.

Преведи на Италиански
Добър вкус страхотен продукт.

buon prodotto
05/05/2014 10:14
Buon prodotto.consigliato.

Преведи на Италиански
Добър prodotto.Consigliato.

Buonissimo
03/05/2014 09:42
Il caffè corposo in cialde ese 44 è un ottimo caffè da assaporare a fine pasto (es. pranzo) o a colazione, aromatico e dal gusto "pieno". lascia in bocca un ottimo retrogusto.

Преведи на Италиански
Плътен кафе шушулки ESE 44 е страхотно кафе на вкус в края на хранене (т.е. обяд) или по време на закуска, ароматен и вкус \ "пълно \". Оставя голяма послевкус.

CORPOSO!
30/04/2014 07:16
Ottimo caffè! uno dei migliori!

Преведи на Италиански
Great кафе! Един от най-добрите!

Corposo
28/04/2014 19:34
Ottimo gusto! velocissima la spedizione.

Преведи на Италиански
Great вкус! бърза доставка.

Caffè corposo
26/04/2014 13:35
Ho provato il caffè forte e ora il corposo. a differenza del primo è meno pesante come gusto, ma più denso. la schiuma è ottima in entrambi.

Преведи на Италиански
Опитах кафето силна и сега плътен. За разлика от първия вкус не е толкова тежък, но по-плътна. Пяната е отличен в двете.

molto buono
14/04/2014 12:23
Poco da dire : un signor caffè ! il servizio vendita/consegna più che ottimo.

Преведи на Италиански
Little да кажа, г-н Кафе! Сервизният продажба / доставка на повече от отлично.

Corposo e buono
08/04/2014 13:06
Il caffè corposo ha un gusto deciso che ci ha soddisfatti.
molto migliore di tanti altri concorrenti.


Преведи на Италиански
The плътен кафето има силен вкус, който ни удовлетворява. Много по-добре, отколкото много други конкуренти.

Gusto corposo
07/04/2014 12:40
Un caffè ottimo con una schiuma come quella del bar.consegna molto rapida meno di 2 giorni.

Преведи на Италиански
A страхотно кафе с пяна като bar.Consegna много бързо по-малко от 2 дни.

corposo
24/03/2014 10:11
Uno dei migliori caffè in cialde che abbia mai bevuto

Преведи на Италиански
един от най-доброто кафе, което някога съм изпил в шушулки

ottimo
18/02/2014 12:27
Ho già ordinato più volte questo caffè...è straordinario..molto buono e cremoso! fa fare sempre bella figura! lo consiglio al 100%

Преведи на Италиански
Вече съм поръчал няколко пъти ... това кафе е невероятно .. много добра и крем! прави се направи добро впечатление! Препоръчвам го на 100%

corposo ma non troppo
11/02/2014 13:53
Ottimi i tempi e la consegna
buono il caffeì in relazione alprezzo


Преведи на Италиански
добри времена и добра доставка caffeì във връзка ALPREZZO

corposo in cialde
10/02/2014 12:41
Veramente corposo ,buono, la consegna mi ha sbalordito meno di 24 ore dopo l'acquisto !!!avevo finito il caffè non c'è stato nemmeno bisogno di scendere al negozio sotto casa

Преведи на Италиански
наистина плътен, добър, доставка ме изуми по-малко от 24 часа след покупката! свърши кафето има дори не беше нужно да отидете до магазина ъгъл

Corposo per Cialde in carta ESE 44mm
10/02/2014 09:55
Un buon caffè robusto.
consegna rapida.


Преведи на Италиански
добър силно кафе. бърза доставка.

Cialde Corposo
08/02/2014 09:36
Buon caffè.

Преведи на Италиански
Добро кафе.

buono
03/02/2014 14:17
Il migliore dopo intenso...potrebbe essere un po più forte ma anche così si gusta bene

Преведи на Италиански
най-доброто след интензивна ... тя може да бъде малко по-силен, но го вкуси толкова добър

Corposo cialde in carta
01/02/2014 15:20
Soddisfacente aroma, ma si può fare di meglio. ineccepibile la consegna della merce

Преведи на Италиански
Задоволителен вкус, но можете да направите по-добре. Flawless доставка на стоки

GUSTO CORPOSO
01/02/2014 11:53
Per chi ama il caffe' del bar...ottimo e piacevole

Преведи на Италиански
ЗА тези, които обичат кафе "BAR на доброто и NICE ...

Molto buono
27/01/2014 19:28
Prodotto eccellente;miscela ricca e cremosa;consegna velocissima!

Преведи на Италиански
Отлична смес продукт, богат и кремообразен, бърза доставка!

OTTIMO CAFFE'
19/01/2014 12:48
Ho provato gusto intenso, classico, carioca e corposo e devo dire che il corposo è il migliore. lo consiglio a tutti.

Преведи на Италиански
Аз се опитах INTENSE ВКУС, CLASSIC, Carioca И плътен и аз трябва да кажа, че плътен е най-добрият. СЪВЕТЪТ AT ALL.

Buon caffè
19/01/2014 11:59
Un caffè con carattere, amaro al punto giusto e con una piacevole persistenza, sono curioso di provare l'intenso che tanti mettono a confronto con questo per capire se ho già trovato il mio caffè preferito o se lo devo ancora assaggiare....

Преведи на Италиански
А кафе с характер, горчиво в точното място и с приятен постоянство, аз съм любопитен да опитам интензивна, че много от тях са в сравнение с това, за да се види дали съм вече са намерили любимата ми кафе или ако все още не съм на вкус ....

Ottimo
18/01/2014 14:56
Buono il gustro e buono l'aroma

Преведи на Италиански
Добър gustro и добро аромат

Corposo di nome e di fatto
13/01/2014 15:42
Ottimo gusto,da provare!

Преведи на Италиански
Great вкус, опитайте да го!

buon prodotto
07/01/2014 17:01
Buon prodotto, ottimo rapporto qualità/prezzo. consegna rapida. consigliato!

Преведи на Италиански
Добър продукт, добро съотношение качество / цена. Quick доставка. Препоръчва се!

Velocissimi
04/01/2014 21:24
Corposo ottimo caffé, il migliore secondo me.
spedizione incredibilmente veloce, ordinato il giovedì arrivato il venerdì.
ottimo


Преведи на Италиански
Corposo Ottimo Caffé, IL Migliore ме Secondo. Spedizione incredibilmente Veloce, ordinato Ще Giovedì arrivato Ще Venerdì. Ottimo

Corposo... abbastanza.
04/01/2014 14:19
Buon caffè, non il più forte..
spedizione sempre velocissima!


Преведи на Италиански
Добро кафе, а не най-силните .. Винаги бърза доставка!

corposo
20/12/2013 13:14
Un caffè dal gusto affermato e persistente, piacevole da gustare.

Преведи на Италиански
С вкус на кафе потвърди и устойчиви, приятен на вкус.

Ottimo caffè
08/12/2013 21:38
Corposo è un caffè ottimo e gustoso

Преведи на Италиански
Пълно тяло кафе е много добра и вкусна

discreto
31/10/2013 19:12
Caffè discreto, anche se non risponde alla tipologia di caffè che solitamente preferisco.

Преведи на Италиански
Кафе приличен, макар и да не отговаря на типа на кафе те обикновено предпочитат.

un ottimo caffè
29/10/2013 23:58
Il suo gusto inteso ma allo stesso tempo omogeneo e senza eccessi è veramente squisito.
il caffè giusto per una piacevole pausa.
il mio preferito


Преведи на Италиански
Вкусът му се разбира, но в същото време гладка и без излишък е наистина изящно. Дясната кафето за приятна почивка. Любимата ми

Ottimo
26/10/2013 22:23
Consegna veloce, prodotto veramente valido per gusto ed aroma. da consigliare

Преведи на Италиански
Бърза доставка, много добър продукт за своя вкус и аромат. Препоръчителна

cialde corposo
26/10/2013 09:53
Ottimo caffè da gustare tutte le mattine!

Преведи на Италиански
страхотно кафе може да се ползва всяка сутрин!

caffè forte e diciso
18/10/2013 20:59
Per gusti forti e decisi a noi piace al pari dell'intenso. sito impeccabile nella gestione dell'ordine

Преведи на Италиански
За силни аромати и решихме като същия интензивен. Намира се в Съоръженията за управление на поръчки

Bella crema e gusto pieno.
18/10/2013 17:02
Questo caffè risulta cremoso al punto giusto, con un gusto forte e dolce allo stesso tempo.
ottimo da bere la mattina per dare tono alla giornata.
un consiglio per chi come me usa le cialde sulla mokona: siano gusto seta, siano gusto corposo, siano quello che volete...per ottenere un buon caffè è più buono fatto ristretto.


Преведи на Италиански
Това кафе е кремообразна в дясната точка, със силен вкус и сладка едновременно. Great да се пие сутрин, за да даде тон на ден. Един съвет за хора като мен, който използва шушулки на Mokona: с вкус на коприна, са плътен, е това, което искаш ... да се получи добър кафето е добро ограничен факт.

Corposo....
18/10/2013 10:20
Uno dei migliori....
sarete i miei fornitori fissi!


Преведи на Италиански
Един от най-добрите .... Вие ще бъдете в моите доставчици, определени!

Caffè Corposo
11/10/2013 14:24
Caffè molto buono! merita! ottimi i tempi di consegna e altrettanto la qualità! consigliato

Преведи на Италиански
Много хубаво кафе! Заслужава! Отлични времето за доставка и еднакво качеството! Консултиране

Cremoso ma poco "Corposo"
11/10/2013 11:24
è molto cremoso ma me lo aspettavo dal sapore più persistente.

Преведи на Италиански
е много крем, но аз очаквах да опитате по-устойчиви.

Buono
11/10/2013 08:11
La qualità caffè corposo mi è piaciuta, non è la mia preferita ma è buona!

Преведи на Италиански
Качеството плътен кафе ми хареса, това не е любимата ми, но това е добре!

Buon caffè
10/10/2013 02:10
Ormai lo compro da molto tempo, i caffè escono sempre abbastanza cremosi e di buon sapore. molto meglio di altri caffè di marche rinomate che si trovano al supermercato. e le ho provate quasi tutte! consigliato!

Преведи на Италиански
Сега си го купя за дълго време, кафето винаги излизат доста крем и ароматно. Много по-добре в сравнение с други добре познати марки кафе, които ще намерите в супермаркета. И аз опитах почти всички от тях! Препоръчва се!

buono ma non proprio corposo
07/10/2013 17:11
Il caffè è buono, forse la dizione corposo lascia intendere altro

Преведи на Италиански
кафето е добро, може би терминът предполага по-плътен

caffè da prima colazione
07/10/2013 07:10
Ho approfittato di un oferta del sito per provare questo caffè. e' buono ma non avvolgente come le cialde di "intenso". lo preferisco nel cappuccino, perchè da solo lo trovo meno cremoso, forse un pò più simile nel gusto al caffè fatto con la moka.

Преведи на Италиански
Аз се възползва от ОФЕРТА на сайта, за да опитате това кафе. И "добър, но не като обгръща шушулките на" интензивен ". Аз предпочитам капучино, защото сам ми е по-малко крем, може би малко по-сходни по вкус на кафе, направени с мока.

perfetto
05/10/2013 15:18
Ho acquistato tutti i caffe in carta , e i gusti sono ottimi ,come la miscela di caffe ben selezionata .un buon prodotto,come la qualità /prezzo e una consegna non rapida ma più che rapida consiglio a tutti.

Преведи на Италиански
Купих всички кафе в хартия, и вкусовете са отлични, като смес от кафе и избран. Един добър продукт, като качество / цена и бърза доставка, но повече от бързо препоръчвам на всеки.

caffè ottimo
04/10/2013 14:36
Prodotto ottimo così come il servizio

Преведи на Италиански
отличен продукт, както и услуги

Molto particolare
03/10/2013 18:53
Mi è piaciuto anche se solitamente prediligo caffè meno decisi. molto buono davvero, ottimo rapporto qualità/prezzo

Преведи на Италиански
Това ми хареса, въпреки че обикновено предпочитат кафе по-малко определена. Много добър наистина, много добро съотношение цена / качество

Sapore e gusto avvolgente.
30/09/2013 17:42
Ha qualcosa che lo rende unico ed insuperabile . da provare.

Преведи на Италиански
Той има нещо, което го прави уникален и ненадминат. Опитайте го.

recensione sul caffe corposo
27/09/2013 20:34
Ottimo caffe prezzo buono veloci nella consegna ben imballati nei pacchi

Преведи на Италиански
Great кафе добра цена бърза доставка и опаковани в пакети

aroma piacevole
27/09/2013 09:42
Questa è la prima volta che lo provo, aroma deciso e piacevole. personalmente lo preferisco all'intenso. spedizione e tempi di consegna esemplari.

Преведи на Италиански
Това е първият път, когато опитате, силен аромат и приятен. Лично аз предпочитам силен. Доставка и единици за доставка.

Ottimo prodotto;
27/09/2013 07:26
Servizio impeccabile:correttezza, imballo, celerità.
ottimo rapporto qualità/prezzo.


Преведи на Италиански
Безупречно обслужване: справедливост, опаковане, скорост. Great качество / съотношение цена.

Caffè corposo
23/09/2013 13:09
Avevo provato la miscela "intenso" e quindi questa volta ho deciso di provare, considerato che c'era la promozione, il caffè "corposo". però ad essere sinceri preferisco l'intenso per il gusto più deciso.

Преведи на Италиански
Аз се опитал сместа "интензивна" и така този път реших да опитам, като се има предвид, че е имало промоция, на кафе "плътен". Но за да бъда честен аз предпочитам INTENSE за силен вкус.

1 acquisto
23/09/2013 10:34
Rapporto qualità prezzo eccellente. tempi di spedizione eccezionali.

Преведи на Италиански
Стойност за пари отлично. Доставка време изключително.

buoncaffe
22/09/2013 14:51
Aromatico e non acido

Преведи на Италиански
ароматни и без киселина

Bunissimo
20/09/2013 16:21
Veramente ottimo per chi ama il caffè forte. quello che ti fa svegliare la mattina!

Преведи на Италиански
Наистина чудесно за тези, които обичат силно кафе. Какво те кара да се събудиш на сутринта!

Ottimo
20/09/2013 16:19
Il nome"corposo" è azzeccatissimo.
piacevole al palato e robusto, proprio come piace a me. ho sempre preso l'intenso, ma devo dire che questo ha una marcia in più.


Преведи на Италиански
Името "плътен" се вписва идеално. Приятен за небцето и силен, точно както ми харесва. Винаги съм взел интензивен, но трябва да кажа, че това е по-висока предавка.

Ottimo caffè!
20/09/2013 11:57
Prodotto eccellente, molto buono e cremoso..
da provare!!


Преведи на Италиански
Prodotto Eccellente, Molto Буоно д cremoso .. Da Provare!

decisamente buono
04/09/2013 16:26
Tra i vari tipi è quello che preferisco, con la mia macchina fa una bella cremina!!da comprare! consegna rapidissima!

Преведи на Италиански
между различните видове е това, което аз предпочитам, в колата ми прави хубава кремообразна сос! да купуват! кратко време за доставка!

corposo
27/08/2013 19:08
Buono da provare

Преведи на Италиански
добре да се опита

Otimo Caffè!
23/08/2013 10:38
Un prodotto davvero ottimo persistente e delicato. tra tutti lo considero il migliore!

Преведи на Италиански
един наистина добър продукт, устойчив и деликатен. Аз го смятат сред всичко най-хубаво!

caffè deciso
23/08/2013 08:10
Buono ma non per tutti per il gusto deciso

Преведи на Италиански
Добър, но не и за целия вкус и аромат

Non male
20/07/2013 14:20
Ho provato questo caffè, buono, ma preferisco la miscela "intenso". spedizione sempre perfetta.

Преведи на Италиански
Опитах това кафе, добре, но аз предпочитам смес "Intense". Доставка винаги перфектно.

Discreto
02/07/2013 11:59
Buono ma piuttosto leggero per i miei gusti. son curiosa di assaggiare il tanto decantato "intenso".

Преведи на Италиански
Добър, но доста лек за моя вкус. Любопитен съм да опитам прехвалената "силен".

ottimoin tutto
21/06/2013 07:34
Ottimo caffè corposo, lascia un buon sapore in bocca per eventuale sigaretta, ottimo prezzo e spedizione ultraveloce

decisamente corposo
12/06/2013 10:02
Caffè decisamente corposo, anche se non risponde alla tipologia di caffè che solitamente preferisco.
ottimi sia il prezzo che la spedizione.


Преведи на Италиански
Caffè decisamente corposo, anche SE без risponde Алла tipologia ди Caffè Че solitamente preferisco. Ottimi SIA ще Prezzo Че ла spedizione.

corposo
31/05/2013 08:40
La gestione dell'ordine e la spedizione è stata velocissima.
utilizzo le cialde con la macchina per il caffè "tazzissima" e il risultato è ottimo.
ottima miscela.


Преведи на Италиански
Ръководството на поръчка и пратката беше бързо. Използвайте Вафли с кафе машина "Tazzissima" и резултатът е отличен. Great смес.

corposo
22/05/2013 13:41
Ho ricevuto il pacco stamattina,dopo 24 ore dall ordine,consegna rapidissima,caffè molto buono e cremoso ,lo consiglio

Преведи на Италиански
Получих пратката тази сутрин, след 24 часа от поръчката, бърза доставка, много хубаво кафе и крем, препоръчваме

buona qualita
12/05/2013 12:26
Ottimo caffe ,nessun problema con la spedizione

Преведи на Италиански
отлично кафе, няма проблем с доставката

Corposo
25/04/2013 10:38
Intenso, buono, piacevole sostituto delle originali....

Преведи на Италиански
Intense, добър, приятен заместител на оригиналния ....

CORPOSO
23/04/2013 18:56
Ottimo e consegna velocissima !!! lo consiglio...

Преведи на Италиански
Great и бърза доставка! Аз препоръчвам ...

efficenza e qualita'
17/04/2013 19:51
Caffe' deciso e profumato involucro in carta un po' fragile

Преведи на Италиански
кафе "и реши аромат амбалажна хартия, малко" чуплив

Corposo
04/04/2013 03:12
Un buon caffè dal gusto veramente "corposo" da la carica per un buon risveglio.ottimo rapporto qualità/prezzo e consegna veramente rapida.

Преведи на Италиански
Един добър вкус на кафе, наистина "мазнини" от офиса за risveglio.Ottimo добро съотношение цена / качество и много бърза доставка.

CORPOSO
03/04/2013 17:50
Il migliore per me

Преведи на Италиански
НАЙ-ДОБРОТО ЗА МЕН

Buono
29/03/2013 10:36
Ottimo caffè, lo consiglio a tutti!

Преведи на Италиански
Great кафе, го препоръчвам на всички!

Non sono un esperto
29/03/2013 10:15
...non sono un esperto di caffè, ma posso dire che con la bialetti mokona trio il caffè corposo non viene un granché, anzi...
l'ho preso perché quello intenso era finito, ma non lo riprenderò più.
l'intenso è decisamente migliore.


Преведи на Италиански
... Аз не съм експерт кафе, но мога да кажа, че с Bialetti Trio Mokona на плътен кафе не е толкова голяма, но ... Взех го, защото това Intense е завършена, но това ще отнеме отново. Голямата е определено по-добре.

buono
22/03/2013 20:11
Buon rapporto qualità -prezzo.veloci nella spedizione!

Преведи на Италиански
добри prezzo.Veloci стойност в доставка!

ottimo rapporto qualità prezzo
15/03/2013 09:41
Ottimo servizio precisi e puntuali !!!!

Преведи на Италиански
голяма услуга, точна и точни!

Corposo
15/03/2013 09:23
Il caffe' ideale quando hai bisogno di tirarti su, molto profumato il gusto intenso e persistente.

Преведи на Италиански
В кафе "идеален, когато трябва да ви развесели, много ароматна вкус интензивна и продължителна.

corposo
09/03/2013 11:13
Il mio caffè preferito, quello che ti da la carica al mattino e lascia un buon gusto per molto tempo

Преведи на Италиански
любимото ми кафе, този, който дава офис на сутринта и оставя добър вкус за дълго време

caffe'
09/03/2013 09:29
Buon prodotto, consegna rapida!

Преведи на Италиански
добър продукт, бърза доставка!

Ottimo prodotto
23/02/2013 15:13
Qualita e giusto prezzo

Преведи на Италиански
Качество и справедлива цена

ottimo per tutti
22/02/2013 16:54
Ottimo caffe' per tutti lo consiglio vivamente

Преведи на Италиански
отлично кафе "за всички силно препоръчвам

Caffè CORPOSO
22/02/2013 09:10
Ho acquistato questo prodotto perché quello intenso che prendevo sempre era al momento terminato, ma devo dire che sono rimasta ugualmente ben impressionata! continuerò sicuramente a fare acquisti da voi. grazie

Преведи на Италиански
Аз закупили този продукт, защото този, който винаги се INTENSE е завършена в момента, но аз трябва да кажа, че бях много впечатлен също! Разбира се, продължават да правят покупки от вас. Благодаря

LEGGERO
08/02/2013 09:18
Provato come alternativa alla miscela "intenso", ma non mi è piaciuto, è troppo keggero e con la mia macchina non fa la cremina!

Преведи на Италиански
Опитах като алтернатива на сместа "интензивна", но не ми хареса, че е твърде keggero и моята машина не прави крем сос!

Buon prodotto
01/02/2013 09:11
Buon prodotto, ottimo rapporto qualità/prezzo. consegna rapida. consigliato!

Преведи на Италиански
Добър продукт, добро съотношение цена / качество. Бърза доставка. Препоръчва се!